Head to hearts about me

About me

joanne de fretes

‘There was only one race left to run, the one from my head to my heart.’

About me

joanne de fretes

Ik had een baan als fulltime manager, rende marathons en ik had een druk sociaal leven. Mijn leven was een race zonder einde. Totdat ik totaal onverwachts toch de finish bereikte. Dit keer nam ik alleen geen medaille in ontvangst maar werd ik gevloerd door een burn-out.

Mijn burn-out werd de heftigste maar ook de meeste waardevolle reis van mijn leven. Ik realiseerde mij dat er nog maar een race te lopen was, die van mijn hoofd naar mijn hart. Mijn vuur ging langzaam weer branden. Dit keer gebruikte ik mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen om mijn hart te volgen.

Dat is het begin van Head to Hearts. Met Head to Hearts inspireer ik mensen om dichtbij zichzelf te blijven in deze hectische maatschappij. Om meer te kunnen doen waar ze echt gelukkig van worden.

Ik heb jarenlange ervaring met mensen coachen in het bedrijfsleven en een achtergrond in de psychologie maar tijdens mijn reis ontdekte ik de kracht van yoga. Daarom heb ik op Bali een vinyasa/yin yoga opleiding gevolgd en ben ik inmiddels een gecertificeerd yoga docent. Tevens heb ik in Amsterdam de opleidingen yoga nidra en restorative yoga voltooid. Dit heeft mij geïnspireerd om yoga te combineren met coaching.

Door mijn veelzijdige kennis en ervaring kan ik met alle type mensen verbinding maken. Ik vind de spirituele kant van yoga erg mooi. Maar door mijn zakelijke achtergrond en mijn Rotterdamse nuchterheid, blijf ik met beide benen op de grond. Deze combinatie maakt mij een unieke coach en yoga docent.

Je kunt me inschakelen voor (corporate) yoga, coaching en retreats. Ook organiseer ik in samenwerking met Zenlifestyle twee keer per jaar het Living Well Retreat in Spanje. Wil jij ook meer balans in je leven en je hart volgen zodat er meer ruimte overblijft voor hetgeen waar je ├ęcht gelukkig van wordt? Neem dan nu contact op.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Head to Hearts? Hier vind je de recensies.

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.