Head to Hearts about me mobile

About me

joanne de fretes

‘There was only one race left to run, the one from my head to my heart.

Ik had een baan als full time manager, rende marathons en ik had een druk sociaal leven. Mijn leven was een race zonder einde. Totdat ik totaal onverwachts toch de finish bereikte. Dit keer nam ik alleen geen medaille in ontvangst maar werd ik gevloerd door een burn-out.

Mijn burn-out werd de heftigste maar ook de meeste waardevolle reis van mijn leven. Ik realiseerde mij dat er nog maar een race te lopen was, die van mijn hoofd naar mijn hart. Mijn vuur ging langzaam weer branden. Dit keer gebruikte ik mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen om mijn hart te volgen.

Dat is het begin van Head to Hearts. Met Head to Hearts inspireer ik mensen om dichtbij zichzelf te blijven in deze hectische maatschappij. Om meer te kunnen doen waar ze echt gelukkig van worden.

Ik heb jarenlange ervaring met mensen coachen in het bedrijfsleven en een achtergrond in de psychologie. Dit is een goede basis maar tijdens mijn burn-out ontdekte ik de kracht van yoga. Daarom heb ik op Bali een yoga opleiding gevolgd en ben ik inmiddels een gecertificeerd yoga docent. Tevens heb ik in Amsterdam de opleidingen yoga nidra en restorative yoga voltooid. 

Je kunt me inschakelen voor (corporate) yoga, coaching en retreats. Ook organiseer ik in samenwerking met Zenlifestyle twee keer per jaar het Living Well Retreat in Spanje. Wil jij ook meer balans in je leven en je hart volgen? Neem dan nu contact op. 

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.