Head to Hearts about me mobile

About me

joanne de fretes

Ik had een baan als fulltime manager, rende marathons en had een druk sociaal leven. Mijn leven was een race zonder einde. Totdat ik totaal onverwacht toch de finish bereikte. Dit keer nam ik alleen geen medaille in ontvangst maar werd ik gevloerd door een burn-out. Ik realiseerde mij dat er nog maar een race te lopen was, die van mijn hoofd naar mijn hart.

‘There was only one race left to run, the one from my head to my heart.

Dat is het begin van Head to Hearts. Met Head to Hearts help ik mensen en organisaties om beter in balans te zijn en meer geluk te vinden.

Na mijn studie Psychologie ben ik meer dan tien jaar manager geweest in de corporate wereld. Ik heb met veel verschillende soorten mensen en bedrijven gewerkt. Door deze stevige ervaring kan ik verbinden met verschillende niveaus binnen een organisatie.

Na deze harde carrière ben ik in aanraking gekomen met de zachte kant van yoga, mindfulness en nidra. Juist door die combinatie heb ik ingezien dat deze harde en zachte kant niet of nauwelijks met elkaar gecombineerd worden in het dagelijks leven. Door mijn unieke kennis en ervaring kan ik deze werelden goed met elkaar verbinden om te komen tot succes en geluk.

Het inspireerde mij ook om mij verder te specialiseren tot nidra coach om effectieve gedragsverandering te realiseren bij mensen en organisaties.

Ik denk dat ik jou kan helpen. Denk jij dat ook? Laten we dan vooral even koffie drinken!

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.