Head to Hearts corporate yoga mobile

Corporate Yoga

lessen, events & workshops

‘You should sit in meditation for twenty minutes every day, unless you’re too busy; then you should sit for an hour.’ – Old Zen saying

Corporate Yoga

lessen, events & workshops

Zelf heb ik jarenlang als fulltime manager in de corporate wereld gewerkt. Ik ging altijd door en gunde mezelf niet de tijd om even een fysieke en/of mentale pauze in te lassen. Er waren altijd 100 andere verplichtingen belangrijker dan tijd voor mezelf waardoor ik volledig uit balans raakte. 

Yoga helpt om meer in contact te komen met jezelf. Tijdens een yoga les kan je even bewust stilstaan bij je lijf, je ademhaling, je gevoelens en je gedachten. Hierdoor kan je meer bewuste keuzes maken op basis van wat je nodig hebt in plaats van de eisen van je hectische omgeving. Ook kan een yogales helpen om bewust te ontspannen, iets wat we vandaag de dag nog maar moeilijk kunnen met alle aanwezige prikkels. 

Met behulp van yoga kunnen medewerkers meer ontspannen, gezonder en gelukkiger naar huis gaan. Dit kan bijdragen aan minder ziekteverzuim en meer werktevredenheid. Tevens ben ik ervan overtuigd dat yoga kan bijdragen aan preventie van (chronische) stress en burn-outs. 

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan doen? 

Neem contact met mij op.

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.