Head to Hearts Reviews

Reviews

yoga, coaching & retreats

Corporate Yoga

Joanne heeft bij Dopper een Yoga Nidra sessie begeleid als onderdeel van een reeks diverse yoga lessen aangeboden aan het personeel. Ze heeft dit vol warmte en zeer professioneel begeleid! Absolute aanrader.
Marjolijn Hendrickx
Sr. People & Culture Advisor @ Dopper
Namens Rabobank Corporate Insurance hebben wij Joanne gevraagd om in Coronatijd een yoga sessie te organiseren voor onze collega’s op het strand. Op zeer professionele wijze heeft Joanne collega’s met en zonder yoga ervaring een fantastische beleving gegeven. Het thema van deze yogasessie was “Acceptatie” en sloot helemaal aan binnen het spanningsveld tussen thuiswerken, de balans tussen werk en privé en het zoeken naar rustpunten, waarbij door Corona ankerpunten voor mensen zijn verdwenen. Ik zou iedereen een sessie van Joanne gunnen, om rustpunten te (her)ontdekken.
Rogier Kamerbeek
Manager Corporate Insurance @ Rabobank
Samen met mijn collega’s heb ik onlangs op het strand in Noordwijk voor de 1e keer kennisgemaakt met yoga en Joanne. Deze combinatie leverde mij een prettige en vooral ontspannen sessie op en ik overweeg om dit vaker te gaan doen naast mindfulness. Yoga kan mij daarbij zeker helpen aan een goede dagelijkse energiebalans in deze bijzondere tijd. Dank aan Joanne voor deze fijne 1e kennismaking!
Marco Nieuwenhuizen
Account manager Corporate Insurance @ Rabobank
Leuke & aardige dame die fijne yogales geeft (in ons geval Nidra). Fijne stem, geeft ook interessante weetjes tussendoor, en weet je helemaal te laten ontspannen!
Melisa Cijntje
Talentsourcer @ Label A
Heerlijke, ontspannen yogales! Joanne brengt rust en zorgt dat je heel relaxed je avond in gaat. Zeker met het thuiswerken van nu is dit extra belangrijk om (vaker) te doen. Thanks!
Daphne Thieme
Hospitality Manager @ IN10

Yoga

Joanne is een gedreven yogadocente, ze heeft oog voor de details en geeft hele fijne begeleiding tijdens de sessie waardoor je de leiding heel gemakkelijk in haar handen kan leggen. Ik kon gemakkelijk loslaten tijdens de sessie en de assists van Joanne hielpen mijn lichaam nog meer los te laten. Ik kijk nu al uit naar de volgende!
Kim
Unfold Your Yoga
Joanne is een sprankelend en zeer flexibel persoon. Ze helpt je tijdens haar haar lessen om totaal te ontspannen en los te laten, heerlijk.
Angela
Justflow Yoga
At the onset of the COVID-19 pandemic and subsequent lockdown, my stress levels were at an all time high & therefore, I was not able to get enough restful sleep to help cope with the changes in my life. Joanne's Sleep Nidra was truly a blessing in this regard. From the first time that I listened to it and each time thereafter, I was able to sleep (finally) through the night and for many more hours than I was receiving before. Moreover, Joanne's voice truly instills a sense of calm & connection in the practitioner and for that, I am also grateful. Thanks again Joanne! 10/10 recommend!
Lynn
Ahimsa Welness Co.
'Nuchter & Rationeel', zo word ik vaak door mijn vrienden en familie omschreven. Desondanks omschrijf ik Joanne en haar Yoga Nidra sessies als 'Magisch & Bijzonder'. Je snapt dat ik die woorden niet zomaar gebruik, maar ik kan er niet omheen dat het echt zo is. Ik hoop dan ook dat jij dat persoonlijk mag ervaren. Niet meer piekeren, beter en langer slapen, en daardoor meer kalmte gedurende de dag zijn voor mij enorm waardevol. Ik ben beter in staat bewust te ontspannen en met stressvolle situaties om te gaan. Belangrijker nog: ik zit stukken lekkerder in mijn vel en voel me er goed bij. Dankjewel Joanne!
Judith
I so appreciate Joanne's gentle softness while she guides her nidras. She always succeeds in taking me on a beautiful, expansive and utmost relaxing and grounding journey, no matter what's going in my life - from not being able to sleep, to being jetlagged & feeling out of sorts, to finding ease during this pandemic. Her nidra's are always thoughtfully crafted and filled with heart to help you connect with yours. I can come back to her nidra's every time I feel called to and each time they provide a grounding ease for me to land. I recently asked her to create a personal nidra for me to root into trust while navigating a very layered and deeply intense, transformative phase in my life that on occasion was bringing me to my knees and (wo)man, did she deliver! She provided me with such a beautiful, personal, comforting nidra that I keep reaching back to, over and over in moments everything feels overwhelming. Each time they provide a grounding ease for me to land. Thank you 💛🙏🌙.
Anna-Belle
Joanne heeft een prachtige zwangerschap Nidra voor mij geschreven. Door alle drukte rondom COVID-19 in de laatste weken voor mijn verlof vond ik het nogal moeilijk om zelfs met een regelmatige yoga practice uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen. Veel (toekomstige) moeders zullen het vast herkennen: Je mag je out of office eindelijk aanzetten, maar dan is er nog een lang to-do lijstje met allemaal dingen die je 'moet' voorbereiden voor de komst van je kindje. Net zo belangrijk vond ik echter de voorbereiding van mezelf op de bevalling en het moederschap. Ik wilde de bovenstaande periode graag zo bewust en mindful als mogelijk ervaren. Tussen alle taakjes was de Nidra van Joanne goud waard om dagelijks fysiek, mentaal en ook emotioneel rust te vinden. Ook is het een ontzettend fijne manier om niet alleen met mezelf in contact te komen, maar juist door de visualisaties ook met het kindje in mijn buik. Yoga Nidra tijdens de zwangerschap was dan ook een heel fijne aanvulling op een hypnobirthing cursus. Een aanrader dus voor alle toekomstige mama's.
Lena
Thank you Joanne, truly, for your beautiful yoga nidra for sleep. I was struggling to get a good night's sleep for a few weeks and after short sleeps I would wake up very anxious. This nidra had me (peacefully) knocked out each night I used it, after a week I was feeling so much more rested and relaxed. Since then I've used it at least once a week to restore that peaceful feeling. I'm looking forward to following future classes and series. I highly recommend this nidra for anyone struggling with feelings of anxiety.
Katherine
Joanne haar meditaties helpen me om even helemaal ik contact te komen met mezelf. Hoe onrustig ik de meditatie ook begin, ze leidt me toe naar die rustige, warme en vertrouwde plek ik mezelf. Vervolgens wordt voor mij heel helder wat ik op dat moment nodig heb en kan ik dat heel zuiver voelen. Heel fijn!
Hélène

Coaching

Ik vind het moeilijk om Joanne haar kracht te omschrijven in woorden. Ik heb nog nooit eerder ervaren dat iemand coaching en yoga zo kan inzetten zoals zij. Ik heb Joanne leren kennen in een periode dat ik zelf heel erg vanuit mijn hoofd leefde in plaats van uit mijn hart. Door haar zakelijke achtergrond en haar Rotterdamse nuchterheid kon zij toch de verbinding maken met mij. Zij heeft een een yoga nidra voor mij geschreven voor overdag zodat ik een break kan nemen tussen de bedrijven door. Iedere keer als ik de nidra heb gedaan voelt het alsof er weer een nieuwe dag begint. Maar daarbij is het script dat ze heeft geschreven zo treffend bij mijn persoonlijkheid dat ik er stil van was. Eigenlijk is het niet met woorden te omschrijven. It's magic ✨. Ik zou Joanne aan iedereen aanbevelen. Dus als je dit leest en je twijfelt, gewoon doen!
Saskia
Joanne biedt maatwerk en heeft aandacht voor wat er zich in het moment voltrekt. Verwacht tweehonderd procent toewijding van een zachtaardige, behulpzame coach. Joanne heeft oog voor jouw persoonlijke behoefte en kijkt verder dan het etiket. Haar persoonlijke verhaal inspireert en het delen van dat verhaal zorgt voor een connectie op zielsniveau. Op de mat bij Joanne maak je tijd voor jezelf. Klaar voor een #jogasessie?
Daniëlle
Omdat ik weinig tijd overdag maak om te ontspannen en ’s nachts mijn hoofd altijd maar ‘aan’ blijft, maakte Joanne voor mij een yoga nidra voor het slapen gaan. Een nidra waaruit je dus niet wakker gemaakt wordt, maar juist van doorslaapt. Voor mij als ondernemer een schot in de roos. Met dank aan deze bijzondere nidrasessie raak ik in een diepe staat van ontspanning; ik slaap beter en dieper en word wakker met een rustigere mindset. Het lukt Joanne in haar coachingssessies als geen ander om naar het verhaal achter het verhaal te luisteren, de juiste vragen te stellen en jouw persoonlijke uitdagingen eruit te destilleren. Deze gebruikt zij in haar op maat gemaakte sessies die dus niet alleen persoonlijk, maar ook heel treffend en effectief zijn. Haar combinatie van jarenlange zakelijke ervaring en de passie voor yoga bieden een meerwaarde die ik nog niet eerder zag. Spiritueel zonder zweverig te worden; coaching en yoga met de Rotterdamse mentaliteit en uit het hart van Joanne!
Madelon
Ik ben dól op yoga nidra's, vooral omdat ik weet dat ik het goed kan gebruiken met mijn vaak rusteloze staat van zijn. Maar de zenuwen waren er ook, want zou ik wel helemaal kunnen ontspannen? Zou ik me kunnen overgeven? Maar bij Joanne lukte dit heel goed dankzij haar zalvende stem en prachtige visualisaties die me langzaam mee de diepte innamen. Bijzonder en fijn om een nidra te doen met een verhaallijn en bijbehorende visualities die precies op mij zijn afgestemd, voor hier en nu. Ik werd opeens wakker uit mijn 'slaap', totaal verrast dat ik alles had kunnen loslaten. Heerlijk!
Eva
Joanne heeft voor mij een op maat gemaakte yoga nidra sessie gemaakt. Na een intake waarbij we samen op zoek gingen naar wat ik uit de yoga nidra wilde halen maakte ze een prachtige, sessie voor mij, vol passende symboliek. De eerste keer heeft ze deze live in mijn woonkamer begeleid, vervolgens heb ik de sessie meerdere malen via een audiobestand beluisterd. Joanne heeft een prettige, warme stem die goed past bij de kalme vorm die yoga nidra is. Afhankelijk van het tijdstip dat ik de sessie thuis volgde was ik echt ‘bij’ de sessie, andere keer was ik een op ander bewustzijn level. Maar hoe ik de sessie ook ervoer, iedere keer had het een verkwikkend effect en voelde ik me de rest van de dag energieker. Yoga nidra kan voor heel veel thema’s ingezet worden en hielp mij in ieder geval bij het meer in een flow komen. Aanrader dus!
Lindsey
Joanne heeft een warme en liefdevolle energie. Zij luistert met een open hart en mind naar je en helpt je hierbij je eigen pad te vinden en te volgen. Door haar achtergrond als psycholoog en ervaring als manager in de corporate wereld en haar kennis van yoga, weet zij de spirituele kant van het leven heel goed te combineren met haar eigen authentieke nuchterheid. Dit maakt juist dat zij yoga nidra en meditatie zo weet te schrijven en te geven dat het voor iedereen toepasbaar kan zijn in dagelijkse emoties en situaties die we allemaal ervaren in meer of mindere mate. Ze is onbevooroordeeld en geeft je het gevoel dat je jezelf mag en kan zijn. Vanuit haar eigen levenservaringen kom je met behulp van haar yoga nidra tot een diepere laag van jezelf waar je in het dagelijkse veel aan kan hebben. Ik zou het iedereen gunnen om dit bij Joanne te mogen ervaren.
Yaar

Retreat

Het is de mooiste reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die ik ooit heb gemaakt. Door de veilige sfeer kun je volledig jezelf zijn, waardoor je heel veel ruimte krijgt om te groeien. De yogalessen sluiten aan op de opdrachten, waardoor je ontwikkeling verder wordt gestimuleerd. Daarnaast is er ontzettend veel gelachen, lekker gegeten en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.
Saskia
Een top ervaring die ik van tevoren niet voor mogelijk had gedacht. Een goed samengesteld programma waarbij gekeken wordt naar de behoeftes van de groep en de individuele personen. Daarnaast is de omgeving erg mooi en er is echt oog voor jouw ontwikkeling. Ik kijk terug op een mooie en leerzame week.
Iris
Er zijn eigelijk geen woorden die deze retraite kunnen omschrijven. Het is uniek en een hele waardevolle ervaring. De plek, uitzichten, het zwembad, het veel buiten zijn, de yogalessen, hammam, het heerlijke eten is geweldig! Maar vooral het proces is onbeschrijfelijk. Ik kan niets anders zeggen dan gun dit jezelf het is het meer dan waard!
Liesbeth

There was only one race left to run, to one from my head to my heart.