Services H2H

Reviews

yoga, coaching & retreats

Corporate Yoga

Joanne heeft bij Dopper een Yoga Nidra sessie begeleid als onderdeel van een reeks diverse yoga lessen aangeboden aan het personeel. Ze heeft dit vol warmte en zeer professioneel begeleid! Absolute aanrader. ​
dopper2
Marjolijn Hendrickx
Sr People & Culture Advisor @ Dopper

Privé Yoga Sessie

De restorative yoga en yoga nidra bij Joanne was een hele fijne en mooie ervaring. Ik kon gemakkelijk loslaten tijdens de sessie en de assists van Joanne hielpen mijn lichaam nog meer los te laten. Joanne is een gedreven yogadocente, ze heeft oog voor de details en geeft hele fijne begeleiding tijdens de sessie waardoor je de leiding heel gemakkelijk in haar handen kan leggen. Ik kijk nu al uit naar de volgende!
Kim van de Ende
Yoga docent & eigenaresse @ Unfold Your Yoga

Coaching

Recentie van Danielle
Danielle
Recentie van Lindsey
Lindsey
Recentie van Madelon
Madelon

Living Well Retreat

Het is de mooiste reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die ik ooit heb gemaakt. Door de veilige sfeer kun je volledig jezelf zijn, waardoor je heel veel ruimte krijgt om te groeien. De yogalessen sluiten aan op de opdrachten, waardoor je ontwikkeling verder wordt gestimuleerd. Daarnaast is er ontzettend veel gelachen, lekker gegeten en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.
Saskia
Er zijn eigelijk geen woorden die deze retraite kunnen omschrijven. Het is uniek en een hele waardevolle ervaring. De plek, uitzichten, het zwembad, het veel buiten zijn, de yogalessen, hammam, het heerlijke eten is geweldig! Maar vooral het proces is onbeschrijfelijk. Ik kan niets anders zeggen dan gun dit jezelf het is het meer dan waard!
Liesbeth
Een top ervaring die ik van tevoren niet voor mogelijk had gedacht. Een goed samengesteld programma waarbij gekeken wordt naar de behoeftes van de groep en de individuele personen. Daarnaast is de omgeving erg mooi en de trainer heeft echt oog voor jouw ontwikkeling. Ik kijk terug op een mooie en leerzame week.
Iris
x
x

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.