Head to Hearts yoga mobile

Yoga

lessen, events & retreats

‘We do not use our body to get in the pose, we use the pose to get into our body.‘ – Bernie Clark

Yoga

lessen, events & retreats

Als ik iets heb geleerd tijdens mijn yoga opleidingen, is het wel dat het helemaal niet om de ingewikkelde houdingen gaat. Yoga houdingen zijn slechts een middel om weer in contact te komen met je lijf, met je gevoel, met jezelf. 

Tijdens mijn lessen gaat het niet om het perfecte plaatje. Ik vind het belangrijker dat mensen hun gevoel nastreven in plaats van hun perfectionisme. Om die reden heb ik mij na mijn vinyasa/yin teacher training verder gespecialiseerd in de zachtere vormen van yoga; yin, restorative en nidra. Maar een yin/yang les geef ik ook graag. 

In iedere les die ik geef staat er een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld ruimte maken of loslaten. De yoga houdingen ondersteunen het thema. Ik maak gebruik van teksten, muziek maar ook van de stilte om de innerlijke reis te begeleiden. 

Ik ben in te huren voor lessen, events of retreats. Voor ieder event of retreat stel ik een les of een programma samen specifiek gericht op de doelgroep.

Organiseer jij een event of retreat? Of zoek jij een yoga docent voor jouw studio in Rotterdam? Neem contact met mij op voor meer informatie.

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.