Head to Hearts Yoga Nidra Coaching mobile

Coaching

yoga nidra coaching

‘Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.’ – Carl Jung.

Coaching

yoga nidra coaching

Yoga Nidra is een eeuwenoude meditatie techniek. Yoga Nidra brengt zowel je lichaam als je geest in een staat van diepe ontspanning waardoor je minder wordt afgeleid door gedachten. Daarom kan Yoga Nidra goed worden ingezet om diepgewortelde gedragingen en overtuigingen te veranderen.

Je hoeft niet eens te begrijpen waar je gedragingen of overtuigingen vandaan komen. De intentie om te willen veranderen is voldoende. Op basis van het coachingsgesprek schrijf ik een persoonlijk script voor jou. Door passende symboliek te gebruiken in het script, wordt de intentie dieper in het onderbewuste opgeslagen.

Er zal verandering voelbaar zijn in het hele lichaam en je gedrag verandert automatisch, vaak onbewust. Deze gedragsverandering leidt ertoe dat je vanuit je gevoel gaat leven en beslissingen gaat nemen die beter bij je passen. Je zult merken dat het leven vloeiender verloopt, je minder stress ervaart, je minder piekert en beter slaapt.

Yoga Nidra hoeft niet uitsluitend te worden ingezet in combinatie met coaching. Yoga Nidra kan ook helpen tegen slaapproblemen. De techniek helpt het lichaam om te ontspannen waardoor je makkelijker in slaap valt en ook beter doorslaapt.

Daarnaast kunnen de sessies worden ingezet voor complete emotionele, mentale en fysieke ontspanning. Na een Yoga Nidra sessie ben je weer helemaal uitgerust en heb je weer energie genoeg voor de rest van de dag.

Wil jij ook de kracht van yoga (nidra) ervaren en meer in balans komen met je jezelf? Of heb je gewoon behoefte aan meer rust en ontspanning? Neem contact met mij op. Ik help je graag!

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Head to Hearts? Hier vind je de recensies.

Wil je eerst een van mijn yoga nidra’s proberen? Hieronder kan je een gratis yoga nidra beluisteren.

There was only one race left to run, the one from my head, to my heart.